Grace Communion International huiskerk Almere(i.o)

Grace Communion International huiskerk Almere(i.o)

AlmereEvangelische (huis) kerk het Kompas

In november 2009 zijn we begonnen als gemeente het Kompas te Almere, een plaatselijke gemeente, waarbij we in het eerste jaar van ons bestaan al een aantal bezoekers mochten verwelkomen, een aantal nieuwe jong volwassenen regelmatig een tiener les volgen en we buren en bekenden mochten verwelkomen.  We hebben een doop mogen meemaken en een huwelijkssluiting. De oudere thuis verblijvende leden van de gemeente Almere ontvangen huisbezoek. Jezus Christus is ons “Kompas” om te volgen, waar Hij ons ook leidt. Inmiddels zijn we een huiskerk in ontwikkeling.

We voelen ons rijk gezegend door God en verlangen er sterk naar om mensen in Almere bekend te maken met het Goede Nieuws van wat Jezus Christus gedaan heeft in Zijn grote liefde voor ieder mens!

Onze visie en missie :

Het leven en delen van het Evangelie Grace Communion International wil vertellen  van Gods rijke genade en vergeving van zonder door Jezus Christus, voor alle mensen.
Daarnaast legt zij zich toe op het helpen van de gelovigen om te groeien in geloof en het versterken van de levende relatie met Jezus Christus.

Onze visie omvat: toegewijde volgelingen zijn van Jezus Christus

  • door de leiding van de Heilige Geest op koers blijven met Jezus Christus
  • door onze ogen op Hem gericht te houden
  • Hem blijven volgen waar Hij  gaat en ons de weg wijst
  • Een gastvrije huisgemeente zijn met een warm hart voor God, voor elkaar en voor de mensen in de buurt uit alle culturen rondom het Evangelie van Jezus Christus

Dit is de “kapstok”  waar ons doen en laten uit volgt.

Uit onze visie en missie volgt dat we de volgende plannen hebben voor 2020

1.Samenwerken met andere christenen in Almere ter verspreiding van het evangelie(we zijn deel van Evangelisch Contact Almere)

2.Onze medemens te dienen die op ons pad komen.

3.Bidden voor elkaar en onze medemens, troost en hulp bieden waar dat kan

4.Participatie aan Kerk op de Floriade 2022

0